Home » Forelesere

Forelesere

Våre forelesere og faglige ansvarlige har mange års erfaring fra bransjen.

 

Per Nymann Andersen

Per Nymann Andersen

Kiropraktor

  • Utdannet kiropraktor fra AECC i 1994.
  • Jobbet ved egen privat klinikk siden 1997 (før dette turnusår hos kiropraktorklinikken i Tromsø, og jobbet etter endt turnustid ytterligere 2 år ved samme klinikk).
  • Medisinsk ansvarlig for BKT (ball klubb Tromsø, elite volleyball) gjennom ca 14 år
  • I det medisinske team for TIL fotballklubb gjennom 12 år.
  • Brukt som foreleser innenfor div medisinske institusjoner, organisasjoner samt firmaer iht generell helse.
  • Medisinsk ansvarlig for det Ungarske fotballandslag under VM kvalifikasjonen 2008-2010.
  • Brukes som internasjonal foreleser innenfor Trykkbølgebehandling gjennom 8 år (foreleser her for fysioterapeuter, leger samt spesialister innenfor medisin)
  • Medisinsk underviser behandler under vinter OL i Sochi 2014.
  • Tar for øyeblikket en master i ultralydundersøkelse av muskel / skeletal patologi.
  • Undervist i anatomi og patologi gjennom 6 år på massasjeskolen i Tromsø

Vigdis J. AlbrigtsenVigdis J. Albrigtsen

Godkjent massasjeterapeut

Jeg er utdannet ved Naturmedisinsk Høyskole i Gøteborg, og har tatt kurs i idrettskade, tøyningsteknikk, koppingmassasje, triggerpunktsbehandling mm.

Jeg har jobbet 6 år som massasjeterapeut for eliteidrettslag i Tromsø innen bl.a. fotball, svømming, friidrett og skøyter, samt at jeg har undervist for 3 års fysioterapetuer i massasjeteknikk. I tillegg har jeg avholdt ½ års kurs i massasje der elevene hadde anatomiutdannelse som bakgrunn.

Siden 1990 har jeg drevet egen massasjepraksis og treningssenter, hvor jeg bl.a. jobber aktivt med massasje i bedrifter som forebyggende helse.

 

Yngve Silsand

Lege

Jeg heter Yngve Silsand, er født 29.04.68 og er fra Silsand på Senja. Jeg begynte på Universitetet i Tromsø i 1989 og er utdannet sivilingeniør (bioteknologi 89-93) og lege (93-99) derfra. Jobber idag som allmennpraktiker/fastlege i Lenvik med kontorsted Gibostad og Finnsnes.

 

Bård PedersenBård Pedersen

Godkjent Idrettsmassør

Jeg er utdannet ved Naturmedisinsk Høyskole i Gøteborg i 1996. I tillegg har jeg tatt kurs innen idrettsskade, tøyningsteknikk, kopping, triggerpunktbehandling, akupunktur 2000, instruktør innen HLR og DHLR (Norges Livredningsselskap) med mer.

I dag er jeg selvstendig næringsdrivende og eier av KNA AS, oppstart fra desember 2001. Fra 1996 til november 2001 var jeg selvstendig næringsdrivende ved Albrigtsen treningssenter.

Jeg har jobbet med bedrifter, privatpersoner og idrettslag innen diverse idretter.  I dag har jeg ansvaret for totalt 8 massasjeterapauter / fysioterapauter.

Andre Sørensen Fysioterapeut  Fag ansvarlig for anatomi.

Underviser

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!