Home » Referanser

Referanser

Her kan du lese en del referanser fra tidligere elever som har gått på Massasje og Terapiskolen.

 

Berit

“Svært fornøyd med kurset. Har fått mye mer enn det jeg forventet da jeg startet. Dette gjelder både teoriundervisning og praktisk del.

Kjempefornøyd med lærerne. Deres respekt for hverandre smitter over på oss elever.

Kommer til å savne disse helgene og blir svært gjerne med på videreutdanninger.”

 

Bente

“Flott opplegg, godt gjennomført og godt planlagt. Veldig bra at det ble snakket om/ forelest om etikk på første samling. Det satte dagsorden for meg, og var et signal om seriøsiteten og klare signal om hva som var forventet fra skolen sin side.”

 

Tove

“Det har vært helt fantastisk og sinnsykt lærerikt, spennende og utfordrende! Men dere har alltid hatt troen på oss, tusen hjertelig takk! Vi er blitt god på grunn av dere – tusen takk”

 

Eirin

“Kjempefornøyd med skolen, forelesningene og ikke minst foreleserne. Dere er dyktige!! Kan virkelig anbefale dette studiet. Det har gitt meg utrolig mye. Takk til dere alle for et fantastisk fint år!”

 

Susanne

“Kjempeflott skole, har storkost meg, og dere har gitt meg lysten til å gjøre noe mer med det! En kjempestor takk til dere alle!”

 

Monica

“Har hatt et fantastisk år, i et artig miljø. Har gledet meg til hver samling og håper på snarlig videregående kurs. Flott gjeng! Stå på!”

 

Cathrine

“Syns skolen har vært super. Har ingen klager. Lærerne har vært super og jeg kommer til å savne dere masse, masse, masse, masse…”

 

Marit

“Fra første samling har jeg vært lykkelig over å ha “havnet i klørne” på en så gjennomført profesjonell og seriøs skole! 1000-takk. Mer har jeg ikke å si”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!